Savaşçı İtemleri..
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Savaşçı İtemleri..
Arkadaşlar bu konu altında savaşçı karakterlerin nasıl bir kombinasyonla güçlü olabileceğini tartışalım lütfen. Bazım arkadaşların (ben dahil) aklında soru işareti kalmasın..
Kombinasyon derken demek istediğim herkes savaşçı karakterlerin hangi itemleri takarak (İtemlerin taşları ve efsunlarıyla beraber) güçlü olacağını yazsın..
Örnek(Tamamen sallıyorum) : Zihinsel: Şu zırh, şu taşlarıyla, şu efsunlarıyla.. Şu kask, şu efsunlarıyla.. Olarak..
Kombinasyon derken demek istediğim herkes savaşçı karakterlerin hangi itemleri takarak (İtemlerin taşları ve efsunlarıyla beraber) güçlü olacağını yazsın..
Örnek(Tamamen sallıyorum) : Zihinsel: Şu zırh, şu taşlarıyla, şu efsunlarıyla.. Şu kask, şu efsunlarıyla.. Olarak..
ugurc- Mesaj Sayısı : 7
:)
zihinsel bir savascı kılıc yerıne pala gıyer efsun ve tasları bılmem ama zırh bedenselınkıyle aynı olur ama bedensel kılıc gıyerken zıhınselın pala gıymesı tercıh edılır ve zıhınsel defansa yonelıktır !!
SaKiNSaN- Mesaj Sayısı : 4
Geri: Savaşçı İtemleri..
zihinselde ztn savunma olacağı içişn elindeki silaha önem verilmelidir.bedenselde saldırı iyi olacağı için savunmaya önem verilmelidir.
ztn zihinselin skiller bedensele göre fzla vurur.
saavascılarda güç ve yarı insann yanında çift le kılıc gibi savunmalar dizmelisin(savunmalar tüm çarlar için gecerli)
suraysan ve samansan zeka ninjaysan dex arttıtmalısın efsunlarınla
ztn zihinselin skiller bedensele göre fzla vurur.
saavascılarda güç ve yarı insann yanında çift le kılıc gibi savunmalar dizmelisin(savunmalar tüm çarlar için gecerli)
suraysan ve samansan zeka ninjaysan dex arttıtmalısın efsunlarınla
64kanka- Mesaj Sayısı : 5
1 sayfadaki 1 sayfası