Metin2Mania - Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın

2 posters

oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın Empty oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın

Mesaj  ejder75 Paz Haz. 06, 2010 8:26 pm

kardes siteye girdim indirdim hem üyelik açılmıor hemde bağlanırken hata dior bi çöcüm bulun msn den yollayın tahir_1995_75@hotmail.com

ejder75

oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın Empty Geri: oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın

Mesaj  Missy Paz Haz. 06, 2010 8:27 pm

ejder oyunumuz şuan bakımdadır diğer userlerin aklını bulandırcak konular yüzünden IP banı alabilirisn dikkat et en kısa zamanda oyyun açılcaktır oyun açıldığı zaman burdan mesaj atıcaz zaten
Missy
Missy
St. Moderatör
St. Moderatör

oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın Empty Geri: oyundan bi yetkili okdr konu acıonuz gelioz bi bakın

Mesaj  ejder75 Paz Haz. 06, 2010 8:29 pm

oky ozmn kardesim pvpserverlerde opkdr konu acıonuz gelioz anasayfadada bakım bitti demissiniszz oyun acılsın bi girem dediniz gibi 120 lwl baslangıc itemelr varsa ben sana büssürü site biliorum konu acaer adam toplarım yeterki oyun nzmn acılır bilgi ver

ejder75

Mesaj  ejder75 Paz Haz. 06, 2010 8:35 pm

ordamısın metin2 mania yöneticisi cvp ver

ejder75

- Similar topics